Wat wij doen

Grafimedia van A tot Z, dat betekent een full service pakket met tal van mogelijkheden. Creatief, klantgericht én doelgericht bieden wij u een totaaloplossing voor al uw grafische vraagstukken.

Vormgeving

Onze vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van bedrijfslogo’s en complete huisstijlen. Na kennismaking en een verkenning van uw wensen ontvangt u een aantal ontwerpen van uw uiting. Na overleg gaan we verder met de optimale uitwerking. Zo komen we samen tot een fantastisch resultaat!

Star Reklame geeft daarnaast vorm aan brochures, handelsdrukwerk, magazines, websites, gevel-/autobelettering, uitnodigingen, flyers, kalenders en advertenties. Informeer naar onze creativiteit!

DTP / opmaak

Desktop publishing, kortweg DTP, is het bewerken en opmaken van grafische bestanden zodat ze bruikbaar worden voor drukwerk, zoals boeken, tijdschriften, brochures, briefpapier, visitekaartjes en nog veel meer. Star Reklame weet hoe het werkt!

Drukwerk

In onze eigen offsetdrukkerij kunnen wij uw briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en brochures drukken met een korte levertijd. Oplages maken ons niet uit, van 100 visitekaartjes tot 10.000 full colour brochures. Naast offset drukwerk beschikken wij ook over de mogelijkheid digitaal te drukken voor de kleine oplages. De prijzen blijven laag en de levertijden kort! Eigenlijk kunnen we ‘alles met inkt’ in eigen huis voor u verzorgen.

Printwerk

Naast offset drukwerk beschikken wij ook over de mogelijkheid digitaal te drukken voor de kleine oplages. De prijzen blijven laag en de levertijden kort!

Illustraties

Eén goed gekozen beeld trekt de aandacht en zorgt dat uw boodschap blijft hangen. Onze illustrator tekent een veelzeggende cartoon voor een uitnodiging tot realistische illustraties voor uw bedrijfsblad.

Geboortekaartjes

Een groot aanbod aan geboortekaartjes, uitnodigingen, kerstkaarten, trouwkaarten is eenvoudig te zoeken, vinden en kiezen op het web. De kaartjes die u vindt op www.belarto.nl en www.familycards.nl zijn ook via ons te bestellen. Neem contact met ons op en wij sturen graag een offerte toe.

Websites

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Wij ontwikkelen en realiseren websites. Uiteraard met CMS en indien gewenst ook responsieve. U kunt de website zelf bijhouden, maar dit kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen.

Advertenties

Wij onderhouden nauwe contacten met de verschillende dagbladen en regionale huis-aan-huis weekbladen in de regio, maar ook op landelijk niveau. Denk hierbij aan kranten zoals het Algemeen Dagblad, De Telegraaf, Witte Weekblad, Bodegraafs Nieuwsblad, Kijk op Bodegraven/Reeuwijk, etc.

Wij kunnen elke advertentie voor u plaatsen in de diverse media, wij verzorgen natuurlijk ook graag de vormgeving van de advertentie. Ook kunt u via ons de familie-/overlijdensberichten aanleveren. Informeer naar de mogelijkheden en/of tarieven.